Domov Kontakt Kazalo strani
Nahajate se: Fasade fasadne obloge

FASADE - FASADNE OBLOGE

Fasada hiše je nekaj, kar pogledamo najprej, ko prihajamo na obisk. Opažamo, da večino hiš še vedno krasijo fasade klasičnih barv in materialov, čeprav se čedalje pogosteje pojavljajo tudi fasade močnejših barv; kombinacija barv, ki ni tako običajna; pa tudi nenavadni odtenki barv. Slednji se pojavljajo predvsem kot fasada poslovnih zgradb, ni pa nujno. Seveda lahko trdimo, da fasada poslovne zgradbe ali stanovanjske hiše kaže karakter in energijo ljudi, ki v zgradbi ali hiši preživijo večji del dneva.

Kot popestritev ali zaščita fasade se lahko pojavijo tudi različne fasadne obloge. Fasadna obloga nima le zaščitne funkcije, ampak deluje tudi dekorativno. V Interluxu vam nudimo široko paleto dekorativnega kamna, ki je odličen material za fasadno oblogo. Odločite se lahko med različnimi oblikami in širokim spektrom barv.

Dekorativni naravni kamen bo na vaši fasadi pustil opazen pečat, za kar bodo z nasveti in izkušnjami poskrbeli naši strokovnjaki. Ker ima vsaka stavba svoje specifične lastnosti, je nujno, da skupaj pregledamo našo ponudbo in se na podlagi tega odločite za dekorativni kamen, s katerim boste zaščitili in okrasili vašo fasado.

>> naravni lomljeni kamen
>> stenske obloge
>> prodaja naravnega kamna
>> polaganje naravnega kamna
>> vzdrževanje naravnega kamna