Domov Kontakt Kazalo strani
Nahajate se: Naravni lomljeni kamen

LOMLJENI KAMEN, NARAVNI KAMEN INTERLUX

Želite polepšati sobo v stanovanju, hiši ali poslovni prostor? Ste se naveličali klasičnih materialov in oblik? V podjetju Interlux bomo zadostili vsem vašim potrebam po modernih, trendovskih in nenavadnih oblikah. Dekorativni kamen je že nekaj časa zelo priljubljen material za popestritev sten, tal ali posameznih detajlov določenih prostorov. Uporabimo lahko lomljeni kamen ali naravni kamen različnih barv in oblik in tako lahko vse to prilagodimo prostoru ali predmetu, ki ga obdelujemo.

Tako lomljeni kamen kot naravni kamen sta primerna za obdelavo večjih ali manjših površin sten ali tal poslovnih prostorov, salonov, teras, parkirišč, stopnišč, kot tudi za fasade - fasadne obloge … prav tako pa tudi posameznih detajlov v dnevni sobi, kuhinji, kopalnici ali hodniku (lijakov, kuhinjskih pultov, miz, kaminov …). Izbirate lahko med različno obdelavo kamna (adhoc, liston, murales, mignon, bijoux, dehor, stone look …) in njegovo barvo. V Interluxu smo poskrbeli za široko barvno paleto osnovnih barv in njihovih odtenkov (Black, African Black, African Blue, African Sunset, Cenere, Grafite, Dark Green, Quarzite High Resistance, Quarzite Imperiale, Quarzite Mix Colour, Quarzite Verde, Bahia …) in prepričani smo, da pravi izbor barve še poudari lomljeni kamen in naravni kamen ter njegovo obliko.

Lomljeni kamen pa tudi naravni kamen vam ne bo nudil le dekorativnega zadovoljstva v vašem prostoru, ampak bo poskrbel tudi za zaščito površine pred mehanskimi udarci, saj je zelo trpežen in dolgotrajno obstojen.

>> fasade fasadne obloge
>> polaganje naravnega kamna
>> vzdrževanje naravnega kamna