Domov Kontakt Kazalo strani
Nahajate se: Notranje kuhinjske stenske obloge

STENSKE OBLOGE ‒ NOTRANJE KUHINJSKE STENSKE OBLOGE

Za popestritev prostora in dolgočasnih belih sten vam ponujamo raznovrstne kamnite stenske obloge. Notranje stenske obloge so primerne za kateri koli prostor v hiši ali stanovanju. Stenske obloge so različnih oblik, dizajnov in barv, tako da bomo za vsak okus in prostor našli nekaj primernega. Stranki se bomo popolnoma prilagodili in ne bomo pozabili na pomembne malenkosti.

Stenske obloge iz dekorativnega kamna poleg prijetnega videza poskrbijo še za uporabno plat, saj so odporne na udarce in praske in praktično ne potrebujejo večjega vzdrževanja. Zelo primerne za obdelavo so kuhinjske stenske obloge, saj vam tako več ne bo potrebno razmišljati, katero pralno barvo uporabiti ali tapeto. Kuhinjske stenske obloge izvrstno funkcionirajo s kamnitimi lijaki. Ne smemo pa pozabiti na kamnite tuš kabine, kjer stenske obloge pridejo še posebej do izraza.

Notranje stenske obloge so v zadnjem času zelo priljubljen način, s katerim damo prostoru poseben pečat in tako dizajnersko izpopolnimo ali samo en detajl, eno steno ali celotni prostor.

>> naravni lomljeni kamen
>> fasade fasadne obloge
>> prodaja naravnega kamna
>> polaganje naravnega kamna
>> vzdrževanje naravnega kamna