Domov Kontakt Kazalo strani
Nahajate se: Domov>O nas

KAMNITE OBLOGE - PODJETJE INTERLUX

Podjetje Interlux je bilo ustanovljeno leta 2000 z osnovno dejavnostjo veleprodaje sestavnih delov za senčila.

Uspešno delo nas je skozi leta pripeljalo do vodilnega podjetja na področju notranjih dekorativnih senčil, ker pa vedno stremimo k novim idejam in modnim smernicam, smo se leta 2008 odločili naš prodajni program obogatiti z naravnim dekorativnim kamnom. Zastopamo enega vodilnih podjetij International slate company z blagovno znamko Artesia , ki je v svetu sinonim za kakovost in lepoto naravnega dekorativnega kamna.

Naravni dekorativni kamni ki jih prodaja naše podjetje so večkratni dobitniki nagrad za dizajn na mednarodnih sejmih. Odlikujejo jih velika raznolikost barv ter oblik, namenjeni pa so tako zunanji kot notranji uporabi.

Pri zunanji uporabi, se naši dekorativni kamni največkrat uporabljajo za fasade kot fasadne kamnite obloge ali kot fasadni kamniti podstavki iz naravnega dekorativnega kamna.
Prav tako pa se vse barve kamna lahko uporabijo za talne kamnite obloge različnih dimenzij in debelin.

Pri notranji uporabi, pa se naš naravni lomljeni kamen uporablja največkrat za dekorativne stenske obloge, kamnite stopnice, obloge za kamine iz naravnega kamna, oboke, kopalnice ter seveda tale obloge iz naravnega kamna. V ponudbi imamo več kot dvajset različnih barv kamna v X različnih dimenzijah, ki jih pa ločimo še na površinske obdelave ali kalibracije. Ker pa je svet kupcev vedno bolj zahteven, smo naš prodajni program dopolnili še s cenejšo različico naravnega dekorativnega kamna, ki smo jo poimenovali ekonomy linija z namenom, da si prostor v katerem preživimo največ časa lahko polepšajo tudi kupci, ki jim blagovna znamka Artesia cenovno ni dostopna.

Naravni dekorativni kamni dajo prostoru edinstveno lepoto, ki vas tudi v domačem prostoru zbližajo z naravo.

ZEMLJEVIDInterlux d.o.o.
Cesta v Gorice 2
1000 Ljubljana

Tel:
01 423 3263
Fax: 01 423 3264

ID za DDV: SI 36064122,
Matična številka: 1420011
Osn. Kapital: 131.813,07€
TRR: 29000-005510998
Bank Austria Creditanstalt d.d.
TRR: 24201-9004762371
Raiffeisen Krekova banka d.d.

e-mail:
info@interlux.si
www: www.kamen-dekorativni.si