Menu

Avtokleparstvo, kjer obvladajo svoje delo

0 Comments


V primeru, da je vaš avto poškodovan, boste gotovo potrebovali dobro avtokleparstvo, kjer ga bodo popravili in spet spravili v red. Prav zato je pametno poiskati takšnega, kjer res obvladajo svoje delo, saj bo končni rezultat tako boljši, vi pa z opravljenim delom bolj zadovoljni. Takšne storitve boste našli v AC Trobec, kjer obvladajo svoje delo. Pokličite jih in se naročite na pregled vozila oziroma se nanj naročite kar preko spletnega obrazca, ki ga najdete na njihovi spletni strani!

Da bo vaš avto spet kot nov

avtokleparstvoŽe ob manjšem trku se lahko karoserija poškoduje, ukrivi ali na njej nastane udrtina. Ob večjih trkih ali nesrečah pa so poškodbe še večje, prav tako pa lahko te nastanejo tudi iz različnih drugih razlogov. Ne glede na to, kako je nastala poškodba na vašem vozilu ali za kakšno poškodbo gre, boste potrebovali kleparja, ki jo bo znal popraviti.

Avtokleparstvo AC Trobec je zato pravi naslov za vas, saj:

  • imajo leta delovnih izkušenj,
  • imajo zaposlene, ki se spoznajo na klepanje in imajo ogromno znanja s tega področja,
  • so zelo natančni pri svojem delu,
  • imajo na voljo vso potrebno orodje,
  • uporabljajo najsodobnejše metode in tehnologije,
  • bodo vaš avto popravili v rekordnem času,
  • bodo vaš avto popravili tako, da o poškodbah ne bo več sledi,
  • se maksimalno trudijo za zadovoljstvo strank.

Ali bo popravilo plačala zavarovalnica?

Če imate avto zavarovan, preverite, ali  vam lahko popravilo krije zavarovalnica. Pri tem je pomembno, zaradi česa so nastale poškodbe oziroma kakšno zavarovanje imate sklenjeno. Če se izkaže, da imate sklenjeno ustrezno zavarovanje in da vam tako lahko popravilo krije zavarovalnica, vam lahko avtokleparstvo AC Trobec urediti tudi vse v zvezi s cenitvijo škode in uredi vse papirje in ostalo z zavarovalnico. Tako vam ne bo treba še posebej hoditi kamorkoli drugam, saj boste vse uredili na enem mestu ter tako prihranili kar nekaj časa. Hkrati pa bo tako za vas vse skupaj tudi najlažje, saj bodo v AC Trobec poskrbeli za vse.