Menu

Avtokleparstvo Ljubljana – profesionalna skrb za vaš avto 

0 Comments


Je bilo vaše vozilo udeleženo v prometni nesreči? Ali pa je njegovo karoserijo morebiti precej poškodovala toča? Morda je do poškodb in udrtin na njej prišlo iz kakšnih drugih razlogov in sedaj razmišljate o tem, kako to čim bolj učinkovito in hitro popraviti? Avtokleparstvo Ljubljana uredi vse posledice prometnih nesreč, poškodbe karoserije zaradi udarcev, toče in drugih razlogov. Svoje delo opravijo v najkrajšem možnem času ter tako, da so stranke z njim čim bolj zadovoljne. 

Kleparske storitve morajo biti opravljene profesionalno 

AC Trobec - avtokleparstvo in avtoličarstvoČe potrebujete kleparske storitve, potem se nikar ne zadovoljite z lokalnim kleparjem ali znancem, ki se popoldne ukvarja s to dejavnostjo. Kleparske storitve morajo biti namreč opravljene profesionalno, da so rezultati takšni, da boste z njimi zadovoljni. Zaradi tega je avtokleparstvo Ljubljana pravi naslov za vas, saj tam točno vedno, kako se tem rečem streže. Za vaš avto bodo izredno profesionalno poskrbeli, saj imajo na voljo: 

  • najsodobnejše orodje in tehnologijo, 
  • dobro opremljeno delavnico, 
  • več izkušenih mojstrov z vsem potrebnim znanjem, 
  • vse potrebne rezervne dele, ki vam jim bodo tudi zamenjali, če bo to potrebno, 
  • lastno mešalnico barv in ličarsko delavnico, tako da lahko dele karoserije tudi na novo prelakirajo oziroma poskrbijo tudi za ličarske storitve. 

Čim prej h kleparju! 

avtokleparstvo Ljubljana - AC TrobecAvto je treba h kleparju odpeljati čim prej. Kakršne koli poškodbe na karoseriji je namreč pomembno čim prej odpraviti. Četudi se vam zdi, da so poškodbe tako majhne, da jih nima smisla odpravljati, vseeno avto odpeljite h kleparju, da ga pregleda. Strokovno bo presodil, ali je popravilo potrebno ali ne. V primeru, da gre za minimalne poškodbe, bo tudi popravilo zelo hitro in cenovno ugodno, vaš avto pa bo spet videti kot nov. Poleg tega pa ne bo nevarnosti, da bi se poškodbe sčasoma začele širiti ali da bi zaradi njih popokal lak na vozilu. 

Avtokleparstvo Ljubljana poskrbi za vse 

Ko je vaš avto poškodovan oz. na njem opazite določene poškodbe, se vam ni treba ukvarjati s tem, ali za odpravo teh poškodb potrebujete kleparja, ličarja, mehanika ali koga drugega. Vse, kar morate narediti, je zgolj to, da svoje vozilo pripeljete v AC Trobec, v okviru katere deluje tudi avtokleparstvo Ljubljana. V omenjeni avtohiši poskrbijo za vsak avto najbolje, kar lahko, zato bodo prav gotovo odlično poskrbeli tudi za vašega.  

avtoličarske storitveČe ima avto poškodbe, bodo te odpravili, ne glede na to, ali bo za to potrebno klepanje karoserije, morda menjava kakšnega njenega dela, menjava kakšnega drugega dela vozila ali menjava stekla. Ravno tako bodo z ličarskimi storitvami poskrbeli, da bo karoserija videti kot nova, njihovi mehaniki pa bodo po potrebi zamenjali še kakšen poškodovan ali okvarjen del ter tako poskrbeli, da bo avto spet v brezhibnem stanju in pripravljen na vožnjo. 

Njihova ekipa deluje kot team, ki zelo dobro obvlada svoje delo. So izredno strokovni, hkrati pa vas bodo prepričali tudi s prijaznostjo, saj gredo strankam vedno na roko, kolikor le lahko. Zaradi tega se boste tako kot mnogi drugi lastniki vozil tudi vi k njim radi vračali, saj boste vedeli, da boste pri njih dobili storitev, kot se šika. Avtokleparstvo Ljubljana namreč poskrbi za vse.