Menu

Dizajnerski električni radiatorji z odličnim delovanjem

0 Comments


V sodobno opremljenih domovih bi klasični radiatorji zgolj kazili videz prostorov, kar je tudi eden od razlogov, zakaj se vedno več ljudi odloča za talno gretje. Kljub temu pa to ni edini način, da so prostori estetsko opremljeni in hkrati prijetno topli – za to lahko poskrbijo tudi dizajnerski električni radiatorji, ki so učinkoviti in izredno premišljeno oblikovani tako, da predstavljajo lep estetski poudarek prostora.

Stilno opremljen dom ali poslovni prostor

dizajnerski radiatorjiDizajnerski električni radiatorji predstavljajo lep kos opreme, saj so oblikovani sodobno in v skladu z modernimi trendi. Na voljo so vam številni modeli, med katerimi lahko izbirate, poleg tega pa tudi več možnosti izbire barv. Tako lahko poiščete model, ki vam bo čim bolj ustrezal in se bo skladal z ostalo opremo v prostoru, pa naj si gre za bivalni prostor v vašem domu, pisarno ali drug poslovni prostor. Električno ogrevanje se namreč dobro obnese prav povsod in je primerno za različne tipe prostorov.

Grelniki, ki so za oblikovanje prejeli nagrado

Če vam dizajn res veliko pomeni in hočete imeti prostore sodobno opremljene, pa je za vas gotovo prava izbira norveška znamka Glamox. Njihovi grelniki namreč slovijo po prvovrstnem oblikovanju, ki v primerjavi z drugimi znamkami sega še en razred višje. Za oblikovanje svojih grelnikov so prejeli tudi več oblikovalskih nagrad, kar ni nič čudnega, saj norveško oziroma skandinavsko oblikovanje velja za enega najbolj cenjenih na svetu.

Pri tem pa velja poudariti, da dizajnerski električni radiatorji Glamox niso le zelo kakovostno oblikovani, ampak so oblikovani tudi tako, da so čim bolj funkcionalni. Zaradi tega nimajo ne špranj, v katerih bi se nabiral prah, ne ostrih robov, kamor bi se lahko udarili, ampak so zanje značilne čiste linije in enovita oblika. To omogoča ne le lepši videz, ampak tudi bolj enostavno uporabo, čiščenje in vzdrževanje. Hkrati pa se pod to lično in funkcionalno zasnovo skriva tudi zelo učinkovit grelec, ki poskrbi za odlično delovanje. Zaradi vsega naštetega so grelniki Glamox res prava izbira za ogrevanje, saj so:

  • prvovrstno oblikovani,
  • kakovostno zasnovani,
  • izredno funkcionalni,
  • zelo učinkoviti pri ogrevanju,
  • enostavni za uporabo in vzdrževanje.