Menu

Popravila toče na avtu s tehniko PDR

0 Comments


PDR predstavlja najsodobnejšo in izredno inovativno metodo, s katero je možno popravila toče na avtu izvesti bolje in hitreje. Predvsem pa je pri metodi PDR pomembno to, da je popravilo udrtin na karoseriji možno izvesti brez poškodb barve oziroma laka na avtomobilu. Pri klasičnih kleparskih metodah se namreč lak lahko poškoduje, zato je po popravilu treba poskrbeti še za ponovno lakiranje, za kar pa v primeru tehnike PDR ni treba skrbeti.

Kako se uporablja tehnika PDR?

Popravilo toče na avtuTehnika PDR je kleparska tehnika, ki postaja vedno bolj priljubljena. Nad njo so navdušeni tako kleparji kot lastniki vozil, ki so videli, kakšne rezultate daje. Uporablja se jo predvsem za popravila toče na avtu, pa tudi za popravila udrtin in manjših nepravilnosti ali poškodb na karoseriji, ki so nastale iz drugih vzrokov. Pri tem se uporablja posebna orodja, ki so zasnovana prav v ta namen. Z njimi iz notranje strani saniramo poškodbo s pritiskom, tako da karoserija spet dobi svojo prvotno obliko. Gre torej za enostavno, a zelo inovativno tehniko, ki bo zagotovo navdušila tudi vas, saj daje izjemne rezultate.

Kakšne so prednosti tehnike PDR?

Tehnika PDR ima kar nekaj prednosti. Vsak, ki je kdaj potreboval popravila toče na avtu, ve, da lahko odprava tistih majhnih udrtin lahko traja kar nekaj časa, medtem ko je z uporabo tehnike oziroma metode PDR vse skupaj veliko lažje in hitreje. Tehnika PDR ima tako naslednje prednosti:

  • je časovno manj zamudna in veliko hitrejša, saj je z njo možno karoserijo avtomobila popraviti v le nekaj urah,
  • ne poškoduje laka na vozilu, zato tega ni treba ponovno lakirati, saj njegova barva ostane nedotaknjena,
  • omogoča veliko boljše rezultate.

Pripeljite avto v AC Trobec!

avtokleparstvo - AC TrobecČe je vaš avto poškodovala toča in na njem pustila neprijetne sledi, se vam ga tako vsekakor splača pripeljati v AC Trobec, kjer med drugimi storitvami izvajajo tudi tehniko PDR. Imajo namreč najsodobnejšo kleparsko-ličarsko delavnico, ki je opremljena z izvrstnimi orodji, s katerimi ni težko popraviti prav nobene poškodbe. Manjše udrtine na vašem avtomobilu bodo tako z njihovo pomočjo kmalu postale nekaj, zaradi česar vam ne bo treba več skrbeti, saj bodo s pomočjo te najsodobnejše kleparske metode iz karoserije vašega vozila izginile praktično mimogrede.