Menu

Odporna folija za bale

0 Comments


Kako odporna je folija za bale? Gre za zelo odporno stretch folijo, ki je narejena tako, da ne le dobro prenaša različne zunanje dejavnike, ampak je odporna tudi na morebitne poškodbe. Tako se kljub veliki obremenitvi ne bo pretrgala ali se poškodovala. Zaradi tega je možno z njo krmo, ki je spravljena v njej, zelo dobro zaščititi in poskrbeti za to, da ostane suha in primerno shranjena dalj časa.

Za učinkovito shranjevanje krme

kmetijska folija za baleFolija za bale se uporablja za shranjevanje krme. S postopkom baliranja je namreč možno poskrbeti za to, da krmo shranimo za dalj časa oziroma jo zaščitimo pred vremenskimi in drugimi dejavniki.

Tak način shranjevanja:

  • je zelo praktičen in priročen,
  • omogoča shranjevanje kjerkoli, tudi na travniku oziroma na prostem,
  • poskrbi za to, da je krma odlično zaščitena,
  • omogoča enostavnost in prihranek časa pri shranjevanju krme,
  • omogoča enostavno uporabo krme.

Zaradi vsega naštetega baliranje že nekaj časa velja za enega najbolj priljubljenih načinov shranjevanja krme, ki njene lastnosti ohrani dalj časa ter poskrbi za njeno zaščito pred vremenskimi in vsemi drugimi dejavniki, hkrati pa omogoča tudi shranjevanje krme kar na prostem.

Ali iščete folijo za baliranje?

Folija za bale mora biti izbrana glede na namen uporabe. Treba je izbrati ustrezne dimenzije in biti pozoren tudi na druge lastnosti in specifikacije. Načeloma se v ta namen oziroma za baliranje uporablja prav temu namenjena kmetijska folija, vendar je tudi ta na voljo v različnih izvedbah. Zelo pomembno je, da kupite kakovostno, saj je od tega odvisno, kako varno in učinkovito bo shranjena vaša krma in kako dobro bo pri tem zaščitena pred raznimi vremenskimi dejavniki.

Kakovostna kmetijska oziroma agro folija se namreč zlepa ne preluknja, saj je narejena iz zelo trpežnega materiala v ustrezni debelini, zaradi česar je ta še bolj odporen na mehanske poškodbe. Pri izbiri je treba upoštevati tudi to, kakšen priključek za baliranje se bo uporabljal, saj se kmetijska mehanizacija med seboj razlikuje, kar vpliva tudi na najbolj optimalno izbiro folije, njenih dimenzij, debeline in vseh ostalih lastnosti.