Menu

Bioresonanca in njeni učinki

0 Comments


Kako deluje bioresonanca in kakšne učinke ima? Zakaj se sploh odločiti za tako obliko terapije in pri kakšnih težavah lahko sploh pomaga? Je primerna za vsakogar, tudi za starejše ali otroke? Kaj morate vedeti, preden se odločite za tako terapijo in katerega terapevta izbrati v ta namen? Vse to so vprašanja, ki zanimajo marsikoga, zato smo vam nanje poskušali odgovoriti v pričujočem članku.

bioresonančna terapija

https://www.holistic.si/bioresonanca-ljubljana/

Ravnovesje v telesu je zelo pomembno

Bioresonanca temelji na ideji, da mora v našem telesu vladati ravnovesje, da bi ostali zdravi. Če se to ravnovesje poruši, potem lahko pride do težav ali bolezni, kot so na primer alergije. Če želimo zaznati omenjena ravnovesja v našem telesu, nam pri tem lahko pomaga posebna priprava oziroma računalnik, ki ga uporabljajo bioresonančni terapevti.

Pomemben del terapije pa predstavlja tudi pogovor, s katerim terapevtu opišete, s kakšnimi težavami se soočate oziroma kaj vse vas muči. Tako bo terapevt lahko bolje razumel, kaj se dogaja z vami in vašim telesom ter ugotovil, do kakšnih neravnovesij lahko prihaja in kaj bi bil lahko vzrok zanje. Dober terapevt je dragocen tako zaradi tega, ker bo odlično vodil terapijo, kot zaradi samega pogovora, ki ga boste imeli z njim, saj je dober poslušalec in vam bo znal tudi ustrezno svetovati.

Bioresonanca in alergije

Čeprav se bioresonanca lahko uporablja pri različnih težavah, pa se jo najpogosteje uporablja pri alergijah. Uporablja se jo tako kot diagnostično orodje za to, da posameznik ugotovi, katera hrana ali druge snovi mu povzročajo alergično reakcijo v telesu, kot za to, da se takšne reakcije zmanjša oziroma odpravi. Pri tem ima veliko ljudi s to metodo pri odpravljanju alergij dobre izkušnje, še posebej pa to velja za odpravljanje alergij pri otrocih.

Pri alergijah oziroma različnih težavah, ki jih te povzročajo, lahko torej morda pomaga tudi vam. Za to metodo se je še posebej pametno odločiti takrat, ko druge metode ne pomagajo ali ko so težave tako velike, da kljub jemanju zdravil ali nenehni pazljivosti z njimi ni lahko živeti. V takšnih primerih lahko pomaga prav bioresonanca.