Menu

Avtokleparske storitve po ugodni ceni

0 Comments


avtokleparske storitve

Avtokleparske storitve – AC Trobec

Iščete avtokleparske storitve po ugodni ceni? Marsikateri klepar vam manjša popravila uredi zelo ugodno, saj z njimi ni toliko dela, pri večjih popravilih pa je seveda cena nekoliko višja. Vendar pa pri izbiri ustreznega kleparja nikar ne glejte le na ceno, ampak predvsem na to, kako bodo poškodbe odpravljene – po popravilu namreč o njih na vašem vozilu ne sme biti nobene sledi.

Katerega kleparja izbrati?

Avtokleparske storitve potrebujemo takrat, ko je poškodovana karoserija na vozilu. Na njen se lahko pojavijo večje ali manjše udrtine, pa tudi razne druge poškodbe. Pogosto pa je tako, da pri vozilu ni poškodovana le karoserija, ampak tudi kakšno od stekel (predvsem sprednje vetrobransko steklo), morda luč ali kakšen drug del avtomobila. V tem primeru boste poleg klepanja pločevine potrebovali še menjavo določenih delov vozila, zato je dobro izbrati ponudnika, pri katerem bodo poskrbeli za oboje.

Pomembno je tudi, da imajo dele, ki jih je treba zamenjati, na zalogi, oziroma da lahko poskrbijo za hitro dobavo, saj je od tega odvisno, kako hitro bo vaš avto spet nared. Poleg menjave nekaterih delov in klepanja pločevine pa je pri takšni vrsti popravila običajno potrebno poskrbeti tudi za popravilo barve ali laka. Torej so potrebne tudi ličarske storitve, saj je le tako možno popolnoma zakriti sledove poškodb.

Ne le ugodno, ampak celo zastonj

V nekaterih primerih lahko avtokleparske storitve dobite celo zastonj, saj jih plača zavarovalnica. Če imate avto zavarovan za določeno vrsto poškodb, potem za vas niti ni važno, koliko bo stalo takšno popravilo, ampak je za vas pomembno predvsem to, ali bo stroške zanj poravnala zavarovalnica – tako bo namreč za vas popolnoma brezplačno.

V primeru, da bi želeli brezplačno popravilo, morate:

  • imeti sklenjeno ustrezno zavarovanje,
  • urediti cenitev škode,
  • pri zavarovalnici prijaviti škodni primer.

Na tak način popravilo vašega vozila – ne glede na to, kaj vse je bilo poškodovano oziroma kakšne vrste popravila so potrebne za to, da bo avtomobil spet videti kot nov, za vas ne bo le cenovno ugodno, ampak celo brezplačno oziroma zastonj.