Menu

Avtoličarstvo Ljubljana – lastna mešalnica barv 

0 Comments


Lastna mešalnica barv je nekaj, kar bi moral imeti na voljo vsak ličar. Ravno zato ima lastno mešalnico barv tudi avtoličarstvo Ljubljana, saj se zavedajo, da tako lahko svoje storitve opravljajo veliko bolje. To je tudi razlog, zakaj se avto splača pripeljati k njim, saj bodo lahko poskrbeli za to, da bo nova barva na popravljenih delih vašega vozila čisto identična z že obstoječo. Pravi odtenek barve bodo namreč v lastni mešalnici pripravili posebej za vaše vozilo. 

Za najzahtevnejše stranke 

Avtoličarstvo Ljubljana z vrhunskim nivojem svojih storitev prepriča tudi stranke z najvišjimi zahtevami. Če v preteklosti morda niste bili najbolj zadovoljni z ličarskimi storitvami, potem se vam to pri tem ponudniku zagotovo ne bo zgodilo. Poskrbel bo namreč za to, da bo rezultat čim boljši in da boste z opravljenim delom zadovoljni, vaš avto pa bo tak, kot je bil, ko je bil še nov. Zato so gotovo pravi naslov tudi za najzahtevnejše stranke, ki želijo natančno enak odtenek nove barve in se ne želijo ukvarjati z nadaljnjimi reklamacijami.  

Če želite, da bi vaš avto izgledal brezhibno, potem sedaj veste, kam ga morate pripeljati v primeru, ko potrebujete ličarske storitve. Maksimalno se bodo potrudili za to, da popravijo vaš avto, ne glede na to, za kakšne poškodbe gre in zaradi kakšnega vzroka so nastale. V primeru, da imate sklenjeno ustrezno zavarovanje, pa lahko uredijo tudi cenitev škode ter vse potrebno z zavarovalnico ter tako uredijo kritje škode – torej to, da bo samo popravilo plačala zavarovalnica in ne vi sami. Za to vam torej ni treba obiskovati zavarovalnice, ampak lahko tudi to uredi avtoličarstvo Ljubljana. 

Hitra ličarska popravila 

avtoličarske storitveAvtoličarstvo Ljubljana pa svojih storitev ne opravlja le kakovostno, temveč tudi nadvse hitro. V najkrajšem možnem času bodo tako popravili prav vse vidne poškodbe na barvi ali laku vašega vozila, ravno tako pa lahko poskrbijo za barvanje delov karoserije, ki jih je bilo morda treba zamenjati. Še več: ukvarjajo se tudi z menjavo rezervnih delov oziroma popravili, pa tudi s kleparskimi storitvami. Lastnikom vozil namreč želijo ponuditi čim bolj celostno storitev, hkrati pa jim s tem, ko je vse opravljeno pri enem ponudniku, omogočajo tudi velik prihranek časa, saj bo avto nared veliko hitreje.