Menu

Najboljše avtokleparstvo Ljubljana

0 Comments
avtokleparstvo Ljubljana - AC Trobec

Avtokleparstvo Ljubljana – AC Trobec

Avtokleparstvo Ljubljana poskrbi za to, da bo vaš avto po popravilu spet videti popolnoma brez kakršnih koli poškodb, saj bodo njegovo karoserijo ustrezno poravnali oziroma poklepali tako, da bo spet tak kot nov. Pri tem jim bodo pomagale predvsem dolgoletne izkušnje na tem področju, pa tudi sodobna oprema, ki omogoča napredne tehnike klepanja, pri katerih so rezultati še boljši.

Popravilo karoserije

Trki in prometne nesreče se žal dogajajo vsak dan. Velikokrat poškodb se zgodi tudi na parkiriščih, pa tudi tako, da kaj prileti v avto, kaj pade nanj in podobno. Včasih je karoserija poškodovana tudi zaradi toče ali iz različnih drugih razlogov. V takih primerih je potrebno popravilo karoserije, pri čemer vam lahko najbolje pomaga prav avtokleparstvo Ljubljana. Pomembno je, da se poškodbe na karoseriji popravi tako, da mesto poškodbe ni vidno že na prvi pogled, ampak ob ogledu avtomobila nihče ne bi niti pomislil, da je bilo vozilo kadarkoli karambolirano ali drugače poškodovano.

Menjava stekel in drugih delov

Pomembno je vedeti tudi to, da avtokleparstvo Ljubljana lahko poskrbi ne le za popravilo oziroma klepanje karoserije, ampak tudi za stekla in vse druge dele vozila. Te po potrebi tudi zamenjajo. To pomeni, da za vaše vozilo poskrbijo celovito, ne glede na to, za kakšne poškodbe je šlo. Zaradi tega jim lahko popolnoma zaupate ter k njim pripeljete svoj avto, da mu spet vrnejo njegovo nekdanjo podobo. Za to bodo s sodobnimi metodami klepanja poskrbeli tako, da bodo poškodbe postale neopazne, predvsem pa v najhitrejšem času, kar pomeni, da bo vaš avto spet kmalu nared za vožnjo.

Ne pozabite na prijavo škode!

Pred popravilom je treba urediti tudi prijavo škode pri zavarovalnici. Avtokleparstvo Ljubljana vam pomaga tudi pri tem ter vam uredi vse v zvezi s prijavo škodnega primera. Če niste popolnoma prepričani, ali vam bo zavarovalnica povrnila denar za popravilo, vam lahko na podlagi izkušenj z dosedanjimi primeri svetujejo tudi glede tega. Na voljo so vam tudi za kakršna koli vprašanja s tega področja.