Menu

Pooblaščeni servis Kia Ljubljana

0 Comments


AC Trobec je pooblaščeni servis Kia Ljubljana. To pomeni, da k njim lahko pripeljete svoje vozilo na servis, popravilo, diagnostiko, nastavitev optike in tako dalje, saj vam nudijo veliko različnih storitev oziroma pravzaprav prav vse storitve, ki jih potrebujete, da bo vožnja z vašim avtom mirna, varna in udobna. V kolikor iščete ustrezen servis za vašo Kio, jih vsekakor obiščite!

Imate težave s svojim vozilom?

Kakršno koli težavo že imate s svojim vozilom, jo bodo v omenjeni avto hiši zagotovo znali odpraviti. V njej so zaposleni mehaniki, ki se v vsak problem poglobijo, pri svojem delu pa so zelo natančni in temeljiti. Poleg tega imajo dolgoletne izkušnje na tem področju in zelo veliko strokovnega znanja, ki ga vsakodnevno izpolnjujejo. Maksimalno se bodo potrudili, da poskrbijo tudi za vaš avto, pa naj si gre za popravilo, servis ali kakšno drugo storitev!

Kakovostno popravilo avtomobila v najkrajšem času

Morda imate z vašim vozilom težave pri vžigu. Morda je akumulator že iztrošen, zato ne deluje več tako, kot bi moral. Morda avto nima več prave moči. Ali pa škripa pri zaviranju ali zavijanju. Lahko pa, da imate z vozilom tudi kakšne druge težave. Ne glede na to, za kakšne težave gre, je prav, da čim prej ukrepate in ga pripeljete na pooblaščeni servis Kia Ljubljana. Tam bodo najprej opravili diagnostiko, avto pregledali in ga priklopili na računalnik, s pomočjo katerega bodo ugotovili, kje se skriva napaka.

Nato pa vam bodo pojasnili, kako lahko napako odpravijo, koliko časa bo to trajalo in koliko vas bo stalo. V primeru, da bo potrebna menjava kakšnega večjega dela, lahko popravilo traja nekoliko več časa, v kolikor pa za to ni potrebe, pa bo vse skupaj opravljeno zelo hitro. Manjša popravila bodo opravili celo še isti dan, kar je za vas gotovo najbolj ugodna možnost. Vsekakor pa se bodo potrudili, da odpravijo vse težave z vašim vozilom in da bo to spet zanesljivo in varno ter pripravljeno na naslednjo vožnjo!