Menu

Betonske kanalete za najbolj obremenjene površine

0 Comments


Na najbolj obremenjenih površinah mora biti tudi sistem za odvodnjavanje meteorne vode zasnovan tako, da ustreza najvišjim zahtevam. Le tako bo namreč kos vsem obremenitvam, prometu, težkim tovornjakom in delovnim strojem ali celo letalom, ki bodo vozila čezenj. Za takšne površine se zato najbolje obnesejo betonske kanalete, ki so zelo odporne in vzdržljive, predvsem pa odlično prenašajo velike obremenitve.

Zelo odporen beton, ki zdrži vse

Obstaja namreč več vrst betona, zato je zelo pomembno, iz kakšnega so narejene betonske kanalete, ki jih izberete. Od materiala, iz katerega so narejene, je namreč odvisno, kako odporne bodo in kako dobro bodo na dolgi rok prenašale različne obremenitve. Različna testiranja so pokazala, da se v ta namen najbolje obnesejo tiste, ki so narejene iz betona, ki je armiran z vlakni. Tak material je namreč zelo odporen in tako zdrži veliko več.

Izberite prvovrstno kakovost!

Že sicer pri sistemih za odvodnjavanje meteorne vode velja, da je smiselno izbrati čim bolj dovršen in kakovosten sistem s čim daljšo življenjsko dobo in čim večjo učinkovitostjo. V primeru, da mora takšen sistem prenašati zelo velike obremenitve in bo nameščen na površinah s posebnimi zahtevami, pa je to pomembno še toliko bolj. Zato se vam pri takšnem sistemu ne splača varčevati, ampak izbrati prvovrstno kakovost. Glavne prednosti, ki jih imajo kakovostne betonske kanalete, so namreč:

  • ustrezanje najvišjim zahtevam,
  • dobro prenašanje tudi največjih obremenitev,
  • velika odpornost,
  • vzdržljivost,
  • učinkovitost,
  • varna uporaba in zanesljivost,
  • dolga življenjska doba.

Kakovost iz podjetja Hauraton

Če potrebujete betonske kanalete iz odpornega materiala, ki bi bile kos najzahtevnejšim obremenitvam, so izdelki podjetja Hauraton zagotovo dobra izbira. Gre namreč za priznano podjetje, ki se ponaša z nemško kakovostjo in odlično zanesljivostjo svojih izdelkov. Z različnimi rešitvami za odvodnjavanje se ukvarjajo že vrsto let in imajo na tem področju številne izkušnje. Zaradi tega se nenehno trudijo izdelati še boljše, še bolj inovativne in še bolj odporne izdelke s čim daljšo življenjsko dobo, s katerimi bodo uporabniki zadovoljni na dolgi rok.