Menu

Betonske kanalete za odvodnjavanje

0 Comments


Hauraton kanalice za odvodnju oborinskih voda Hauraton je nemško podjetje, ki proizvaja različne rešitve za odvod meteorne vode. Med njihovimi najbolj priljubljenimi rešitvami v ta namen so tudi betonske kanalete za odvodnjavanje. Slednje predstavljajo zelo klasično rešitev, ki pa so jo v Hauratonu vseeno uspelo izboljšati z inovativnostjo, ki je značilna za njihovo proizvodnjo: prva inovacija se skriva že v samem materialu, ki na prvi pogled sicer izgleda kot vsak drug beton, v resnici pa so v njem dodana posebna vlakna, ki poskrbijo za izboljšanje njegovih lastnosti.

Iz kakšnega materiala so narejene betonske kanalete za odvodnjavanje?

Betonske kanalete za odvodnjavanje so seveda narejene iz betona, kot pove tudi že njihovo poimenovanje. Vendar pa se to, iz kakšnega betona so narejene, lahko od proizvajalca do proizvajalca razlikuje. Pri Hauratonu na primer za izdelavo takšnih izdelkov uporabljajo posebej zasnovan in inovativno izboljšan material, za katerega je značilno:

  • da ima veliko večjo odpornost,
  • da je mnogo bolj vzdržljiv,
  • da kljub velikim obremenitvam in izpostavljenosti različnim zunanjim dejavnikom (vlaga, mraz, zmrzal, nihanje temperature itd.) na dolgi rok zlepa ne razpoka,
  • da je lažji in zaradi tega izdelki, ki so narejeni iz njega, omogočajo tudi veliko bolj enostavno vgradnjo.

Hauraton poskrbi za učinkovit odvod vode

betonska kanalicaČe se odločate za nakup betonske kanalete za odvodnjavanje, se vam vsekakor splača izbrati prav nemškega proizvajalca Hauraton. Slednji ne velja zaman za enega najbolj zanesljivih na tem področju, saj so njihovi proizvodi resnično kakovostni, predvsem pa je z njimi možno poskrbeti za učinkovit odvod vode na prav vseh površinah. Zaradi tega se splača preučiti njihov prodajni program in med njihovimi proizvodi poiskati tisto, kar potrebujete.

Če so to na primer betonske kanalete za odvodnjavanje, potem imate na razpolago vsekakor kar nekaj modelov, predvsem pa lahko pri tem izbirate med različnimi obremenitvenimi razredi in dimenzijami oziroma prilagajate tudi zmožnost pretoka ter zmogljivost modelov svojim potrebam. Pri tem je nujno upoštevati tudi zahteve površine, na kateri je treba urediti odvod vode.

Vsi njihovi proizvodi so tudi zelo podrobno opisani na njihovi spletni strani, kjer so dostopni tako vsi tehnični podatki o njih kot katalogi izdelkov, v katerih so njihove lastnosti tako vizualno kot v besedi še dodatno predstavljene. V primeru kakršnih koli vprašanj glede njihovih izdelkov pa so vam v podjetju tudi vedno na voljo za strokovno svetovanje in pomoč.