Menu

Kateri kopalniški radiatorji so najboljši?

0 Comments


Kopalniški radiatorji so namenjeni ogrevanju kopalnice, nekateri pa tudi sušenju brisač, vlažnih ali mokrih oblačil, krp za brisanje po tleh in podobno. Najprej se je torej pred samim nakupom in izbiro treba vprašati, s kakšnim namenom kupujete radiator in za kaj vse ga boste uporabljali. Izbira je namreč pestra in na voljo je veliko modelov. Vsekakor pa bodite pri izbiri pozorni tudi na porabo in na to, koliko energije porabi določen model za ogrevanje.

Kopalniški radiatorji Glamox & Vigo

Vaš cilj je seveda, da vam bo v kopalnici toplo, a hkrati zagotovo za ogrevanje nočete zapraviti preveč. Zaradi tega vam priporočamo, da izbirate varčne modele, ki omogočajo veliko večjo učinkovitost pri nižji porabi energije. Seveda pa je pomembno tudi, kakšen energent boste izbrali za ogrevanje. Za kopalnico se kot dodatno ali primarno grelno telo zelo dobro obnesejo električni radiatorji za kopalnice.

V zadnjih letih se hiše ogrevajo predvsem s talnim gretjem, vendar pa v kopalnici to ni vedno dovolj. Zaradi tega je dodatni električni grelnik super praktična izbira, sploh če izberete takega, ki je hkrati še sušilnik. Opozarjamo vas, da to ni samoumevno in da to ni odvisno le od same oblike grelnika, ampak mora biti zasnovan posebej v ta namen. Enako velja za uporabo v kopalnici, saj mora biti odporen na vlago in morebitne kapljice vode. Zaradi tega so najboljša izbira temu namenjeni specializirani in varčni kopalniški radiatorji, ki se v ta namen najbolje obnesejo.

Več o tem si preberite na spletni strani www.silenos-ogrevanje.si, kjer so specializirani za prodajo grelnikov odličnega proizvajalca Glamox in Vigo. Njihovi kopalniški radiatorji VIGO so izdelani prav za to in so poleg tega, da odlično ogrejejo prostor, namenjeni tudi sušenju brisač in vsega ostalega. Oblikovani so namreč kot lestev, zato je sušenje na njih zelo enostavno.

Hkrati pa so še ličnega izgleda, ne zasedejo veliko prostora in so na voljo v različnih dimenzijah, med katerimi lahko izbirate. Priklop je zelo enostaven, saj potrebujete le posebne nosilce, ki jih prejmete ob nakupu. Nanje namestite izbrani grelec, ga priklopite na elektriko in vaša kopalnica bo kmalu topla, saj grelniki Glamox in VIGO zelo hitro ogrejejo prav vsak prostor.