Menu

Kopalniški radiatorji Glamox porabijo malo elektrike

0 Comments


Zakaj ne bi svoje kopalnice ogrevali s pomočjo električne energije? To je priročno, udobno, enostavno in lahko tudi cenovno ugodno, če izberete primeren tip grelnika, ki je učinkovit in za ogrevanje porabi čim manj električne energije Tudi kakovostni električni grelniki so danes cenovno že zelo dosegljivi, pri čemer pa so hkrati tudi zelo energetsko varčni. Takšni so recimo kopalniški radiatorji Glamox. Veljajo za zelo kakovostne in porabijo izredno malo električne energije, zato se njihov nakup vsekakor splača.

Kopalniški radiatorji

https://silenos-ogrevanje.si/oznaka-izdelka/kopalniski-radiatorji/

Ogrevajte kopalnico ceneje

Kopalniški radiatorji Glamox vam omogočajo, da vašo kopalnico ogrevate veliko ceneje kot doslej brez velike investicije. Omenjeni grelniki namreč ne potrebujejo nobenih dodatnih inštalacij, ampak le priklop na elektriko, poleg tega pa za svoje delovanje porabijo do 35 % manj električne energije in se ne pregrevajo.

To pomeni, da elektrike ne bodo trošili po nepotrebnem, ampak le zato, da prostor ogrejejo na želeno temperaturo, ki vam ustreza. Temperaturo nastavite s termostatom, ki je izredno precizno zasnovan in zelo natančen, zato bo temperatura v prostoru točno tako kot na termostatu. Poleg tega pa bo prostor na tak način zelo hitro ogret, kar je še en dodaten plus, zaradi katerega se zagotovo splača za ogrevanje izbrati prav električni grelnik. Pri tem pa je pomembno, da izberete kakovostnega, saj vam bo le tako nudil vso potrebno udobje in učinkovitost ter tudi energetsko varčnost.

Zagotovite si vse potrebno udobje pri ogrevanju

Kot že rečeno, vam kopalniški radiatorji Glamox omogočajo hitro in učinkovito ogrevanje, kar poskrbi za veliko udobje. Najbolje od vsega pa je, da za zagotavljanje tega udobja oziroma primerne temperature ne boste porabili veliko elektrike, ampak samo toliko, kot je to nujno potrebno. Prav to je tudi razlog, zakaj se splača izbrati grelnike prav te blagovne znamke, saj so njihovi modeli v primerjavi z drugimi na trgu veliko bolj energetsko varčni.

Zaradi tega imajo tudi nekoliko višjo ceno kot bolj potratni modeli, a boste s prihrankom pri porabi to razliko v ceni hitro poplačali. Hkrati pa vam zaradi svoje kakovosti električni grelniki tega norveškega proizvajalca zagotavljajo tudi vse potrebno udobje. Če boste izbrali Glamox, boste z izbiro vsekakor zelo zadovoljni!