Menu

Okvirjanje slik, grafik in drugih umetnin

0 Comments


Imate sliko ali drugo umetnino, ki bi jo radi dali uokviriti? Potem se obrnite na podjetje za okvirjanje slik Quadro iz Ljubljane, ki svoje delo opravi kvalitetno in hitro! Z dolgoletnimi izkušnjami, veliko količino strokovnega znanja in skrbnostjo ter natančnostjo bodo odlično poskrbeli za vaše slike in ostala umetniška dela, ne glede na to, za kakšne umetnine gre.

Veliko slikarjev, grafikov in drugih umetnikov jim brez težav in z velikim veseljem zaupa svoja dela, saj vedo, da bodo dobili odlično storitev. Enako velja tudi za mnoge priznane galeriste in galerije. To je dokaz, da tam delajo mojstri, ki jim svoje umetnine lahko zaupate tudi vi, saj vedo, kako skrbno ravnati z njimi in jih polepšati z izbranim in kakovostnim okvirjem.

Pravi okvir za vsako umetniško delo

V podjetju namreč poskrbijo za vse vrste slik, grafik, risb, ilustracij, fotografij, gobelinov in drugih umetniških del, pa tudi za vse ostalo. Marsikdo recimo k njim prinese sestavljanko ali ogledalo, ki ga je treba uokviriti. Vendar pa je pri umetniških delih potrebna toliko večja skrbnost, zato je zelo pomembno, kdo poskrbi za njihovo uokvirjanje, da bo za to poskrbljeno tako, kot je treba.

Skrbna, natančna in kvalitetna storitev

Okvirjanje slik in drugih umetnin namreč nikakor ni lahko delo in zahteva veliko potrpežljivosti in preciznosti. Treba je z umetnino znati ravnati skrbno in pazljivo, da se ta pri tem ne poškoduje. Prav to je v prvi vrsti tudi namen okvirja – da zaščiti umetnino pred prahom, umazanijo in poškodbami.

Zaščita, ki umetnine še polepša

Z okvirjem zavarujemo tudi robove platna in poskrbimo za to, da to ostane napeto. S tem se poveča življenjska doba umetnine in njena trajnost. Hkrati pa okvir tudi poudari njeno lepoto in izraznost, zato ga je treba pravilno izbrati, kar velja za prav vse detajle od podokvirja do izbire primernega stekla, ki se kljub luči ne bo bleščalo, zato boste lahko kadarkoli občudovali prav vse detajle na vaši umetnini.