Menu

Vigo – električni kopalniški radiatorji

0 Comments


Zakaj so Vigo – električni kopalniški radiatorji prava izbira za vas? Ker predstavljajo priročno, enostavno in varčno rešitev za ogrevanje kopalnice ali kakšnega drugega prostora. A to še ni vse: njihova glavna prednost v primerjavi z drugimi električnimi grelniki na trgu je v tem, da pri ogrevanju prostorov porabijo zelo malo električne energije. To je velik plus, zaradi katerega so bolj prijazni tako do okolja kot do vaše denarnice. Z njihovo pomočjo tako lahko močno zmanjšate stroške za ogrevanje ter poskrbite za prijetno temperaturo vašega bivalnega okolja.

VIGO EHR – BIJELI

Velika varčnost in montaža brez dodatnih stroškov

Zaradi velike varčnosti pri porabi se njihov nakup več kot splača. Poleg tega pa z njimi ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov, saj ne potrebujejo nobenih posebnih napeljav, instalacij ali priključkov, pa tudi peči ali toplotne črpalke vam ni treba plačevati.

Montaža je enostavna, stenski nosilci, s katerimi grelnik montirate na steno, pa so priloženi v paketu, tako da lahko vse skupaj zelo hitro opravite kar sami. Nato grelnik še priključite na elektriko in ga že začnete uporabljati. Vigo – električni kopalniški radiatorji so tako res super rešitev, ki vam lahko pride prav tudi kot začasna rešitev za ogrevanje ali kot dodatni vir gretja v predhodnih obdobjih.

VIGO EHR – KROM RAVNI

Enostavna uporaba in tri stopnje delovanja

Tako kot je enostavna njihova montaža, pa je enostavna tudi uporaba, saj izbrani grelnik upravljate s preprostim krmilnikom, ki vam omogoča nastavljanje treh različnih stopenj delovanja. Tako lahko moč vašega grelnika prilagodite glede na zunanje temperature ali svoje želje, pri čemer vas bo najbolj navdušilo dejstvo, da bo s pomočjo vašega novega grelnika prostor res zelo hitro topel.

Različni modeli in 5 let garancije

Električni grelniki Vigo so vam na voljo v beli, inox in kromirani izvedbi ter različnih dimenzijah, ki so prilagojene različnim kvadraturam prostora. Modeli se ne razlikujejo le glede na velikost oziroma dimenzije, ampak tudi glede na moč, ki jo je treba prilagoditi glede na svoje potrebe. Vigo – električni kopalniški radiatorji imajo tudi 5 let garancije, kar je še dodaten razlog, da se jim splača zaupati – z njimi boste zagotovo zadovoljni veliko dlje kot le 5 let!