Menu

Za ravnanje zob poskrbi nevidni zobni aparat 

0 Comments

Nevidni zobni aparat je odličen pripomoček, ki je že marsikomu pomagal do lepšega nasmeha. Če imate tudi vi težave s kakšnim od zob oziroma želite poskrbeti za lepši nasmeh, se vam splača obiskati zobozdravnika, ki vam bo povedal, kako bi se vam dalo pomagati. Danes je namreč zobe možno poravnati z novimi, še boljšimi metodami, ki so zelo učinkovite in dajejo odlične rezultate v dokaj kratkem času – odlične rezultate je namreč mogoče doseči že v dveh tednih od začetka nošenja. 

Kako do lepših in bolj ravnih zob? 

Nevidni zobni aparat ima veliko prednosti. Vsak, ki je kdaj moral nositi klasični aparat za zobe, tega verjetno ni nosil z največjim veseljem – bil je namreč zelo opazen, to, da je nameščen na zobeh, pa se je še kako opazilo. Ravno zaradi tega so se stomatologi trudili izdelati drugačen pripomoček, ki bi izboljšal izkušnjo nošenja ter bi bil manj opazen, hkrati pa je bilo seveda treba poskrbeti tudi za to, da bo ta pripomoček čim bolj učinkovit – da bo z njim možno v čim krajšem času poravnati zobe in s tem polepšati nasmeh.

In ravno tak pripomoček predstavlja nevidni zobni aparat, ki se vedno pogosteje uporablja v ta namen, saj omogoča opravljanje ustne higiene enako, kot če ga ne bi nosili – torej na zelo enostaven način. Poleg tega pa je nemoteč, neopazen in ne moti govora, hkrati pa daje dobre rezultate. Z njim je tako mogoče: 

  • izboljšati naravno postavitev zob v zelo kratkem času, 
  • premakniti zobe v optimalni položaj na enostaven in hiter način, 
  • poravnati zobe in polepšati nasmeh. 

V dveh tednih do lepšega nasmeha 

Nevidni zobni aparat je običajno treba nositi približno dva tedna. S tem lahko poskrbimo za premik določenega zoba ali več zob v želeno smer, s čimer poskrbimo za njihovo ravnanje in lepšanje nasmeha.

nevidni zobni aparat ljubljanaZ njim je mogoče popraviti zobe v večini primerov, vsekakor pa se je o tem, kakšne rezultate je na tak način možno doseči, že pred začetkom postopka treba posvetovati z vašim zobozdravnikom, ki bo določil, kako bo potekal sam postopek in koliko časa bo treba tak pripomoček v vašem primeru nositi. V večini primerov pa zadostuje dvotedensko nošenje. Po tem času je treba zopet obiskati zobozdravnika, ki bo preveril stanje, vi pa boste že kmalu lahko občudovali svoj čudoviti nasmeh.