Menu

AQUAFIX – Separatorji

0 Comments


Iščete rešitev za obdelavo vode? Aquafix – separatorji iz Hauratona predstavljajo zelo dobro rešitev za obdelavo vode in zaščito vodnih virov pred onesnaženjem. Navdušili vas bodo s kompaktno zasnovo, enostavno vgradnjo in učinkovitim delovanjem, predvsem pa s svojo zanesljivostjo. Kot vsi drugi izdelki podjetja Hauraton, imajo tudi njihovi separatorji namreč zelo dolgo življenjsko dobo.

Izberite kakovost

Hauratonovi izdelki so izredno kakovostni, saj so izdelani z veliko premisleka o tem, kaj bi bilo za njihove stranke najbolje. Njihovi zaposleni nenehno iščejo nove, še bolj inovativne rešitve, ki bi čim bolj učinkovito poskrbele za to, kar stranke potrebujejo. Tako je nastala tudi serija Aquafix – separatorji, ki so na voljo v njej, so zasnovani zelo premišljeno, predvsem pa imate na izbiro več različnih modelov, ki so prilagojeni različnim potrebam uporabnikov. Tako lahko izberete model, ki bo popolnoma ustrezal vašim zahtevam.

Kakšna je cena za kakovosten separator?

Kakovosten separator ima svojo ceno, a se zanj splača odšteti nekaj več. Nekoliko višja cena namreč pomeni tudi večjo zanesljivost in boljšo učinkovitost. Predvsem pa nižje stroške vzdrževanja na dolgi rok, kar ni zanemarljivo, še posebej zato, ker ima tak separator tudi zelo dolgo življenjsko dobo. Vzdrževanje pa bo ne le cenejše, ampak tudi bolj enostavno.

Kako poteka praznjenje?

Aquafix – separatorji se čistijo podobno kot drugi modeli na tržišču, za to pa bo najbolje znalo poskrbeti za to usposobljeno podjetje. Pri tem je pomembno predvsem to, da pri čiščenju sledite vsem navodilom proizvajalca ter zakonskim predpisom glede tega, kako pogosto je treba separator prazniti. Ob nakupu boste prejeli natančna navodila o tem, kako poteka praznjenje in čiščenje, omenjena navodila pa lahko že sedaj najdete na strani proizvajalca in tako preverite, kako vse skupaj poteka.

Ko ga boste prvič izpraznili, boste videli, da vse skupaj sploh ni zapleteno ter da je v praksi postopek še lažji kot v teoriji. Predvsem pa vam vse skupaj ne bo vzelo veliko časa, zato bo pri naslednjem praznjenju oziroma čiščenju vse skupaj postalo že utečen proces.