Menu

Ogrevajte se varčno – skandinavski električni radiator 

0 Comments


Ogrevajte se varčno! To vam omogoča električni radiator skandinavskega proizvajalca Glamox. Njihovi modeli grelnikov so namreč zasnovani tako, da za svoje delovanje porabijo kar se da najmanj energije, kljub temu pa odlično ogrejejo prostor, v katerega takšen grelnik namestite. Z njihovimi grelniki se je tako možno ogrevati brez prevelikih stroškov, predvsem pa je z njimi mogoče poskrbeti za ogrevanje z veliko udobja. 

Skandinavsko ogrevanje – lep dizajn in velika učinkovitost 

električni radiatorSkandinavci so mojstri v združevanju funkcionalnosti z lepim dizajnom, zato ne čudi, da izdelujejo tudi prvovrstne rešitve na področju ogrevanja. Ker je zima na severu dolga in mrzla, so takšne rešitve zanje zelo pomembne. Zanimivo pa je, da veliko Skandinavcev za ogrevanje uporablja kar električni radiator in ne kakšnega drugega načina ogrevanja. Električni radiator namreč: 

  • poskrbi za vse potrebno udobje, 
  • omogoča enostavno uporabo, 
  • je lepega dizajna in se tako lepo vklopi v prostor, 
  • poskrbi za veliko učinkovitost pri ogrevanju, 
  • je energetsko varčen in tako porabi manj energije, 
  • predstavlja ekološki način ogrevanja, ki ne povzroča onesnaževanja zraka. 

Dizajn, ki prepriča tudi najbolj zahtevne 

Grelna telesa pri ureditvi prostorov marsikdaj predstavljajo oviro, saj zaradi njih opreme in pohištva ni mogoče namestiti čisto tako, kot bi želeli, poleg tega pa tudi vizualno navadno niso najlepša. Zaradi tega jih arhitekti in notranji oblikovalci prekrivajo na različne načine ali pa se odločijo za talno gretje, kjer takšnih težav ni. Še eno možno rešitev za takšne težave pa predstavljajo tudi dizajnerska grelna telesa, ki so zasnovana tako, da se lepo skladajo s prostorom oziroma v njem predstavljajo element, ki ga ni treba skrivati. Ravno takšen dizajn odlikuje tudi skandinavsko znamko električnih grelnikov Glamox. 

Glamox poskrbi za odličnost pri ogrevanju 

električni radiator za brisačeČe izbirate ustrezen električni radiator, se vam iz zgoraj navedenih razlogov zagotovo splača izbrati skandinavsko znamko Glamox. Njihovi modeli veljajo za ene najboljših na svetu, odlikuje pa jih vrsta odličnih lastnosti na vseh ravneh – tako glede njihovega dizajna in oblike kot na področju njihove učinkovitosti. Za sam dizajn so bili njihovi modeli večkrat nagrajeni, hkrati pa jih odlikujejo tudi prvovrstne tehnične karakteristike, ki omogočajo udobno in enostavno ogrevanje s čim večjo učinkovitostjo pri porabi energije. Če se torej želite ogrevati varčno, udobno in ekološko, vsekakor izberite Glamox, saj njihov električni radiator predstavlja odlično izbiro za prav vse prostore.