Menu

Električni radiatorji Glamox so zelo varčni

0 Comments


Vas zanima, kako delujejo električni radiatorji Glamox, ki veljajo za izredno varčne? Na kakšen način so zasnovani in v čem je skrivnost njihovega delovanja z nizko porabo? Kako to, da v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev porabijo tako malo električne energije, a so vseeno tako zelo učinkoviti?

V resnici je vse skupaj zelo preprosto: njihova skrivnost je namreč v preciznem termostatu oziroma tipalu, ki hitro zazna že najmanjše odstopanje od nastavljene temperature. Grelnik se tako lahko hitro odzove na kakršno koli spremembo temperature in le z malo energije poskrbi spet za takšno temperaturo, kot je treba. Tako temperatura v prostoru med delovanjem grelnika ne more občutno pasti, zaradi česar bi bilo treba prostor praktično znova začeti ogrevati, za kar bi se seveda porabilo zelo veliko električne energije.

Poleg tega pa imajo električni radiatorji Glamox tudi posebno zaščito proti pregrevanju. Zaradi tega nikoli ne porabijo več energije, kot bi bilo treba, ter so bolj varni. Takoj ko zaznajo, da je temperatura v prostoru dovolj visoka, prenehajo delovati, kar vpliva tudi na nižjo porabo. Zaradi vsega naštetega so zelo varčni in hkrati tudi učinkoviti. Z njimi vam bo zagotovo vedno toplo!

Ogrevanje prav vseh prostorov

Električni radiatorji Glamox so namenjeni ogrevanju vseh prostorov. Z njimi lahko ogrevate kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in vse druge bivalne prostore, prav tako pa so primerni za ogrevanje poslovnih prostorov, butikov, trgovin, razstavnih salonov itd. Na voljo imate namreč zelo različne modele, ki so prilagojeni različnim namenom uporabe in različni kvadraturi prostorov. Zaradi tega se razlikujejo tako glede na dimenzije in moč kot tudi glede na vse ostale lastnosti.

Imajo pa prav vsi modeli eno skupno lastnost: poleg varčnosti in učinkovitosti so namreč tudi zelo lepo oblikovani. Nekateri modeli so prejeli tudi nagrade za najboljše oblikovanje, zato jih brez težav montirate tudi sami na vidno mesto, saj se dajo lepo kombinirati z ostalo opremo. Z njimi tako ogrevate prav vse prostore na učinkovit, udoben in varčen način.