Menu

Izdelava web strani – Vendi.digital 

0 Comments


Izdelava web strani – Vendi.digital poskrbi za vašo spletno stran. Morda slednjo že imate, pa z njo niste najbolj zadovoljni? Potem je čas za novo! Ali pa ste se ravno začeli ukvarjati z neko dejavnostjo, zato bi slednjo želeli predstaviti še na spletu? Z dobro spletno predstavitvijo je možno narediti veliko za uspešnost poslovanja! Zato je prav, da vam pri tem pomagajo strokovnjaki, ki se na to resnično dobro spoznajo in ki točno vedo, kako izdelati takšno stran, da boste z njo zadovoljni tako vi kot vaše stranke. 

Funkcionalna in privlačna spletna stran za vaše podjetje 

izdelava spletnih strani WPČe vašo podjetje potrebuje spletno stran, potem je izdelava web strani – Vendi.digital pravi naslov za vas. Poskrbeli bodo za vse, kar potrebujete, saj imajo na tem področju ogromno izkušenj. Strani, ki so jih že izdelali, si lahko ogledate med referencami na njihovi spletni strani – tam se jih je nabralo lepo število, med njimi pa so tudi nekatera večja podjetja.  

Za vsak projekt se zelo potrudijo in dajo od sebe maksimum, predvsem pa se vsakega projekta lotijo celostno. Tako lahko poskrbijo za to, da bo imela vaša nova stran naslednje odlike: 

  • premišljena zasnova, 
  • tehnična dovršenost in hitro delovanje, 
  • funkcionalnost in privlačnost, 
  • kakovosten dizajn v skladu z najnovejšimi trendi, 
  • enostavno upravljanje, spreminjanje in dodajanje vsebine strani preko uporabniškega vmesnika WordPress. 

Izdelava web strani – Vendi.digital poskrbi za vse od a do ž 

Izdelava web strani – Vendi.digital je podjetje, ki pri vsaki stranki poskrbi za čisto vse od a do ž, kar se tiče spletne strani. Vaša naloga je tako le in zgolj to, da jim poveste svoje želje, zahteve in potrebe, vse ostalo pa bodo uredili oni. Na tak način vam celoten projekt ne bo kradel dragocenega časa, saj se boste morali z njim ukvarjati zgolj toliko, da boste potrdili nekatere rešitve oziroma odločili za kakšnega od predlogov, ki ga bodo za vas pripravili v omenjenem podjetju. 

Tako bodo za vas registrirali tudi domeno in uredili gostovanje, izdelali spletno stran glede na vaše zahteve in poskrbeli tako za njen dizajn kot za njeno delovanje. Po želji lahko za vas pripravijo tudi vsebino za stran oziroma vse ostalo, kar potrebujete. Seveda pa lahko nanjo postavite tudi spletno trgovino, saj v podjetju obvladajo tudi izdelovanje spletnih trgovin. Ko bo stran enkrat postavljena, pa bodo poskrbeli tudi za njeno vzdrževanje, tako da bo vedno na voljo vašim spletnim obiskovalcem.