Menu

Izobraževanja Siemens Slovenija

0 Comments


Siemens Slovenija prireja različna izobraževanja in tečaje v svojem vadbenem centru v sodelovanju s podjetjem VRD Dankon, na katerega se lahko obrnete tudi glede vseh potrebnih informacij. Tečaji so primerni za vse, ki bi se radi naučili upravljanja s krmilniki in uporabe druge Siemensove opreme ter PLC programiranja oziroma krmiljenja.

Naučite se PLC programiranja

PLC programiranje je vsekakor uporabno znanje za marsikaterega zaposlenega v različnih panogah. Predstavlja osnovo za industrijsko avtomatizacijo oziroma za krmiljenje različnih procesov v industriji, proizvodnji, pri upravljanju objektov in povsod drugje. Če to področje zanima tudi vas, vam Siemens Slovenija ponuja različna izobraževanja, ki se jih lahko udeležite tre tako pridobite veliko novega in uporabnega znanja, ki vam bo pri vašem delu še kako prav prišlo.

Pridobite veliko praktičnega znanja

Vse tečaje, ki jih prireja Siemens Slovenija, vodijo izkušeni predavatelji, ki imajo ne le ogromno tehničnega in teoretičnega znanja, ampak tudi veliko čisto praktičnih izkušenj z delom s krmilniki. Vso opremo za krmiljenje oziroma avtomatizacijo tudi zelo dobro poznajo, poznajo pa tudi razlike med posameznimi modeli, kakšne so njihove specifike, prednosti in morebitne pomanjkljivosti za določen namen uporabe.

Na tečaju boste tako poleg samega znanja PLC programiranja oziroma krmiljenja ter uporabe opreme, ki se uporablja pri tem, dobili veliko tudi čisto praktičnih nasvetov, ki jih ne bi mogli izvedeti nikjer drugje. Zato je takšno izobraževanje primerno tako za popolne začetnike na tem področju kot za tiste, ki že delujejo na področju krmiljenja in avtomatizacije ter za vse ostale, saj je vedno dobro izpopolnjevati svoje znanje. Na voljo so vam različni izobraževalni moduli in stopnje, med katerimi lahko izbirate glede na vaše obstoječe znanje in izkušnje oziroma glede na to, kakšni so vaši cilji in kakšno znanje bi radi usvojili.

Na takšno izobraževanje je priporočljivo poslati tudi nove zaposlene ali na tak način dodatno izobraziti že obstoječ kader, ki bo v vašem podjetju deloval na tem področju. Vedeti je namreč treba, da samo krmiljenje načeloma ni težko, težko pa je vse procese sprogramirati tako, da delujejo čim bolj avtomatizirano in s tem tudi optimalno. Prav to pa je znanje, ki ga lahko vi ali vaši zaposleni dobijo na tečaju.