Menu

Nail art poskrbi, da so vaši nohti povsem unikatni

0 Comments


Klasična francoska manikira ali stalna uporaba zgolj ene barve laka postaneta sčasoma nekoliko dolgočasni. Tako si zaželimo spremembe in drznejših, povsem unikatnih nohtov. Dopust je na primer odlična priložnost za to, da eksperimentirate z različnimi poslikavami in dodatki. Hkrati pa je predhodno eksperimentiranje z različnimi barvami in vzorci ter nail art nalepkami, bleščicami in drugimi dodatki pametna ideja, če se približuje posebna priložnost, ko bi želeli, da so vaši nohti zares čisto posebni – neponovljivi in neposnemljivi.

Nohti lahko postanejo prave umetnine v malem

Različne oblike poslikav (posameznih delov) telesa imajo seveda dolgo tradicijo, saj so bile prisotne v številnih obdobjih človeške zgodovine. Kot enega izmed sodobnih naslednikov te tradicije lahko nedvomno razumemo tudi nail art. Za ustvarjanje želenih učinkov je potrebnega ogromno talenta, seveda pa ne gre niti brez ustreznega znanja. To dejavnost je mogoče zato upravičeno povezovati s svojevrstnim umetniškim ustvarjanjem oziroma jo dojemati kot obliko umetniškega izraza. Seveda pa nič od tega ne bi bilo mogoče, če ne bi imeli na razpolago ustreznih materialov – in tu pridemo na vrsto mi …

Pestra ponudba kakovostnih pripomočkov za nail art

V naši spletni trgovini mollonpro.si vas čakajo najrazličnejši pripomočki, ki se uporabljajo za ustvarjanje unikatnega videza nohtov. Na voljo so vam kristalčki, nalepke, folije, »kaviar kroglice« za ustvarjanje 3D-iluzije, prah za posebne učinke (zvezdni prah, hologram ali ogledalo) in tako dalje. Pri tem je mogoče izbirati med številnimi barvami in oblikami, tako da je izbira res velika in pestra ter prilagojena različnim željam in okusom.

Prepričani smo, da boste s pomočjo izdelkov za nail art iz naše ponudbe ustvarili zanimive, povsem edinstvene kreacije, ki bodo požele ogromno navdušenja. Osvobodite torej svojo domišljijo in ji dovolite, da vas preseneti. Seveda se lahko lotite ustvarjanja, tudi če ste povsem brez izkušenj. Potrpežljivost, navdih in volja do učenja so namreč  temelji, na katerih je mogoče graditi in postopoma nadgrajevati svoje spretnosti, z vsakim poskusom pa bodo vaši nohti še lepši!