Menu

Odvodnjavanje z www.hauraton.si

0 Comments


Kaj vse lahko najdete na spletni strani www.hauraton.si – če se zanimate za odvodnjavanje, je to prava spletna stran za vas! Na njej boste namreč našli vse potrebne informacije o njem. Tako si lahko na omenjeni spletni strani ogledate različne rešitve za meteorno vodo oziroma ogledate vse kataloge proizvajalca Hauraton, poleg tega pa lahko na strani najdete še več drugih možnosti, ki vam bodo pri načrtovanju odvodnjavanja in izbiri ustreznih rešitev zanj prišli še kako prav.

Odlične in zanesljive rešitve

hauraton.siNa www.hauraton.si si lahko ogledate različne izdelke nemškega proizvajalca Hauraton, ki velja za zelo priznanega na tem področju, zato se njegove rešitve vsekakor splača izbrati. Slednje so zelo kakovostne in zanesljive ter se delijo v več kategorij, in sicer:

  • nizkogradnja – na voljo so vam različne rešitve za odvodnjavanje javnih in industrijskih površin),
  • okolica – gre za različne rešitve oziroma kanalete za odvodnjavanje okolice),
  • voda – nudijo vam več inteligentnih rešitev za čiščenje in infiltracijo meteorne vode,
  • šport – na razpolago so vam celovite rešitve za ureditev odvodnjavanja na vseh vrstah športnih objektov in površin, ki so namenjene športu (npr. stadioni, tekaške proge, športna igrišča in podobno).

Kaj še lahko najdete na spletni strani?

kanaletePoleg predstavitve izdelkov pa lahko na www.hauraton.si najdete še marsikaj uporabnega. Tako boste na strani našli tudi podrobna navodila za vgradnjo, ki vam lahko pomagajo načrtovati vgradnjo, da bo ta potekala čim hitreje in brez zapletov. Prav tako pa so vam na voljo različni tehnični standardni in druge tehnične informacije, ki vam lahko pomagajo pri izbiri izdelkov oziroma samega sistema za odvodnjavanje.

Na strani si lahko tudi prenesete kataloge ali si izdelate individualni katalog, v katerem bodo predstavljeni zgolj tisti izdelki, ki vas zanimajo. Ravno tako pa so vam poleg referenc na voljo tudi videoposnetki s predstavitvijo proizvodov in različnih sistemov, pa tudi njihova testiranja na različne obremenitve. V primeru, da bi potrebovali individualno rešitev za odvodnjavanje, ki po narejena po meri oziroma specifično za točno določeno površino, pa je podjetje najbolje kar kontaktirati in se dogovoriti o tem.