Menu

Siemens Slovenija – vse za avtomatizacijo

0 Comments


Bi radi poskrbeli za avtomatizacijo v industriji ali proizvodnji? Ali pa za avtomatizacijo nekega objekta, saj želite poskrbeti, da bi bilo tega čim bolj enostavno upravljati? Imate željo izvedeti več o avtomatizaciji in o tem, kako jo uvesti v vaše delovne procese, da bodo ti potekali lažje, hitreje, bolj učinkovito in tudi z manj napak? Potrebujete določen krmilnik ali drugo opremo za avtomatiziranje različnih procesov? Vse to vam omogoča Siemens Slovenija, ki skupaj s slovenskim distribucijskim podjetjem VRD Dankon v Sloveniji nudi celovito podporo vsem svojim strankam, ki se odločajo za uporabo njihove opreme oziroma za avtomatizacijo. Če ste med njimi tudi vi, se obrnite nanje in z veseljem vam bodo pomagali in svetovali pri izbiri!

Kakovostna oprema in strokovno svetovanje

Siemens Slovenija vam nudi kakovostno opremo za avtomatizacijo, ki velja celo za najboljšo na svetu. Podjetje je namreč vodilno na tem področju, zato je njihova oprema preverjene kakovosti in zaradi tega tudi zanesljiva za uporabo. Možno jo je tudi nadgraditi na enostaven način, kar je zelo priročno v primeru, če bi potrebovali določene prilagoditve oziroma bi bilo treba avtomatizirane procese v prihodnosti kakorkoli spremeniti.

Hkrati pa vam VRD Dankon in Siemens Slovenija nudita tudi svetovanje pri izbiri opreme, ki jo potrebujete za to, da bo vse skupaj potekalo čim bolj gladko in učinkovito. Svetujejo vam tako glede izbire kot tudi glede implementacije opreme v delovni proces ter tudi glede njenega programiranja in vzdrževanja. Skratka: pri njih lahko dobite prav vse informacije, ki jih potrebujete.

Odlični tečaji PLC programiranja

Poleg vsega naštetega pa se v Sloveniji odvijajo tudi tečaji PLC programiranja na Siemensovih krmilnikih in ostali opremi, ki poskrbijo za spoznavanje z opremo, pridobivanje novega znanja ter izobraževanje primernega kadra. Vse našteto je skorajda nujno, če želimo uspešno vpeljati avtomatizacijo v delovni proces oziroma v industrijo. Enako velja tudi v primeru, če želimo avtomatizirati določen objekt ali uporabiti krmilnik v kakšen drug namen. Prav zaradi tega se splača udeležiti takega izobraževanja