Menu

Gel nohti – super rešitev za zaposlene ženske

0 Comments


Ste tudi vi zelo zaposleni in vam na vsakem koraku zmanjkuje časa? To, da bi imel dan več kot 24 ur, pač ni možno, zagotovo pa obstajajo različne metode, s katerimi si lahko olajšamo vsakdan in poskrbimo, da imamo v njem naenkrat več časa. Ena od takšnih možnosti so tudi gelirani nohti, ki zaposlenim ženskam omogočajo, da so urejene, a da za to urejenost porabijo veliko manj časa, kot so ga porabile prej.

Kakšni so gel nohti?

Ste kdaj računali, koliko časa porabite za urejanje nohtov? Te je treba piliti, jih po potrebi pristriči, urediti obnohtno kožico, jih pravilno oblikovati, lakirati in tako dalje. Vse to je predpogoj za osnovno urejenost in hitro gre za to, kar nekaj časa. Sploh lakiranje nohtov oziroma manikira je lahko zamudna, saj je treba navadno lak z nohtov najprej dodobra odstraniti, preden nanesemo novega.

Prav to je tudi razlog, zakaj se večini žensk zdi, da si kar naprej urejajo in lakirajo nohte – ker laki pač niso večni in se na njih pojavijo praske oziroma začnejo odstopati. Zaradi tega videz nohtov kmalu ni več tak, kot takrat, ko smo nanje nanesli svež lak. Takrat je treba postopek tako ponoviti, še prej pa iz nohtov lak odstraniti in si nohte tudi urediti. In običajno je to treba narediti ravno takrat, ko že tako ali tako nimamo dovolj časa.

Potrebam sodobnih žensk se je prilagodila tudi kozmetična industrija. Tako imenovani gelirani nohti ali nohti gel so odlična rešitev za vse zaposlene nohte, saj boste z njimi urejene vedno in povsod. So zelo obstojni, trajni in zdržijo dosti dlje od običajnih lakov, pri katerih se lahko znaki obrabe poznajo celo že po nekaj dneh. Za razliko od njih pa boste z geliranimi nohti uživale tudi več kot 2 tedna, kar je vsekakor super podatek. Enako kot njihova obstojnost pa vas bo prepričal tudi videz takšne manikire, saj je enostavno čudovita in točno taka, kakršno ste si vedno želele imeti tudi same.