Menu

Nujno potrebujete prevod besedila?

0 Comments


Se vam zelo mudi in bi prevod potrebovali praktično že jutri oziroma v najhitrejšem možnem času? Potem morate čim prej po hitrem postopku najti nekoga, ki bo to pripravljen storiti takoj, da bo besedilo prevedeno do takrat, ko ga potrebujete. Najbolje je, da v ta namen izberete takšno prevajalsko agencijo, ki sodeluje z veliko drugimi prevajalci.

Če namreč kontaktirate le enega od njih, obstaja velika verjetnost, da bo ta oseba zasedena z drugimi projekti, zato za vašega ne bo imela časa. Agencija pa ima na svojem spisku več usposobljenih oseb, ki prevajajo iz določenega jezika v drug jezik, zato bo lažje našla nekoga, ki bo poskrbel za vaše naročilo. Tega bodo posredovali vsem svojim prevajalcem, ki ustrezajo vašim kriterijem glede vrste besedila in jezika prevoda, nato pa bodo med njimi izbrali enega, ki bo imel čas za to.

Če potrebujete hitro prevajanje besedila iz na primer angleščine v slovenščino ali iz slovenščine v nemščino, boste veliko lažje našli prevajalca, kot če gre za kak eksotičen jezik, ki je manj pogost. Prevajalci v nekatere jezike so namreč precej redki, zato jih je še težje najti. Agencije imajo na svojem seznamu tudi vse takšne prevajalce, zato bodo lažje našle ustreznega. Eden od njih bo že imel čas tudi za vaš prevod, ne glede na to, za kateri jezik gre.

V primeru, da se vam res zelo, zelo mudi, to tudi povejte. V agenciji se bodo potrudili, da boste vaš prevod dobili res v najkrajšem času oziroma do roka, ki ga boste določili. Ne morejo si namreč privoščiti, da bi z roki zamujali, saj je od tega odvisen njihov ugled. Prav zato so znane agencije, ki sodelujejo z veliko različnimi naročniki, prava izbira tudi za vas. Prepričale vas bodo namreč s svojo zanesljivostjo, s tem, da se držijo rokov in s tem, da bo prevod res kakovosten. Ne sodelujejo namreč kar z vsakim prevajalcem, ampak samo z izbranimi, ki veljajo za najboljše na določenem področju.