Menu

Sušilnik oziroma električni radiator za brisače

0 Comments


V kopalnici je zelo praktično imeti sušilnik oziroma električni radiator za brisače, ki vam omogoča, da te na njem lahko hitro posušite. Takšen sušilnik je nadvse priročen in vedno pride prav. V kopalnici je namreč veliko vlage, zato se brisače lahko precej slabo sušijo, sploh če je vlažno tudi vreme. Še posebej nadležno je sušenje v prehodnem obdobju, torej jeseni in spomladi, ko ni dovolj mrzlo, da bi prižgali centralni sistem ogrevanja, vendar pa so temperature ravno toliko nižje, da brisače ostajajo vlažne.

Zaradi tega bi morala imeti vsaka kopalnica sušilnik na elektriko, ki pa ni samo to. Takšen sušilnik namreč ni namenjen samo sušenju, ampak je primarno predvsem grelec. Tako lahko električni radiator za brisače uporabljate tudi za ogrevanje vaše kopalnice na učinkovit in varčen način, ki deluje neodvisno od vašega centralnega ogrevanja. To pomeni, da ga lahko prižgete v prehodnih obdobjih, kar je zelo priročno, če vas rado zebe. V kopalnici mora biti namreč toplo!

www.silenos-ogrevanje.si

Takšen grelnik vam omogoča, da kopalnico ogrejete v najkrajšem možnem času, hkrati pa na njem lahko dobro posušite tudi vaše brisače. Oblika grelca je namreč takšna kot pri tako imenovanih radiatorjih lestvah, kar omogoča enostavno sušenje več brisač naenkrat, ki jih lahko lepo obesite čez posamezne letve. Tako se bodo brisače učinkovito posušile in ne bodo vlažne, ampak popolnoma suhe, v vaši kopalnici pa bo prijetna temperatura, ne glede na to, ali bo čas kurilne sezone ali ne. Vedno boste namreč lahko prižgali vaš električni grelec in na njegovem termostatu nastavili temperaturo, kakršna vam ustreza.

Če torej iščete čim bolj priročno in učinkovito rešitev za ogrevanje kopalnice ali pa bi radi v njej brez skrbi pred vlago in neprijetnim vonjem posušili brisače, je tak kopalniški grelnik kot nalašč za vas. Prišel vam bo še kako prav, zato gre za nakup, ki se zagotovo obrestuje. Četudi je vaša kopalnica zelo majhna, boste zanj zagotovo našli dovolj prostora, saj je ozek oziroma tanek. Pritrdi se ga na steno, tako da zasede kar se da malo prostora, na razpolago pa so različne dimenzije, ki jih lahko prilagodite prostoru, ki ga imate na voljo.