Menu

Top električni radiatorji, ki jih lahko kupite v Sloveniji

0 Comments


Kateri električni radiatorji, ki jih lahko kupite v Sloveniji, so top na tem področju? Kateri imajo najboljše tehnične karakteristike in najbolje skrbijo za ogrevanje? Katere znamke se sploh splača pogledati in ali so nekatere med njimi bolj zanesljive in cenjene od drugih? Kaj so tiste lastnosti, ki nek običajen grelnik ločijo od izredno kakovostnega in kako se to pozna pri njegovi vsakodnevni uporabi?

Zaupajte znamki Glamox

Čeprav morda to na prvi pogled beli radiatorji na elektrikoniti ni tako jasno razvidno, pa med grelniki, ki delujejo na elektriko, veljajo velike razlike. Te se še posebej pokažejo pri vsakodnevni uporabi na dolgi rok, ko se točno vidi, kateri modeli se dobro obnesejo in kateri ne. Najboljši električni radiatorji na tržišču so tisti, ki se dobro obnesejo tudi na dolgi rok, to pa je možno le, če nudijo vso potrebno kvaliteto in so ob enem tudi čim bolj varčni pri porabi energije za ogrevanje.

Trenutno za takšne veljajo modeli ene najboljših skandinavskih znamk Glamox, ki so zelo zmogljivi in hkrati energetsko učinkoviti ter tako tudi bolj prijazni do okolja od drugih grelnikov. To je tudi eden od razlogov, zakaj se zanje tudi v Sloveniji odloča vedno več kupcev. Pri tem je treba omeniti njihove najbolj pomembne lastnosti, zaradi katerih se uvrščajo med top grelnike na področju ogrevanja z elektriko:

 • zelo velika zanesljivost,
 • dolga garancija,
 • še daljša življenjska doba,
 • energetska varčnost in majhna poraba,
 • velika zmogljivost pri ogrevanju,
 • različne dimenzije in moči grelnika,
 • dobro delovanje tudi na dolgi rok,
 • enostavna montaža in enostavna uporaba,
 • sodoben dizajn brez ostrih robov,
 • visoka stopnja udobja pri uporabi,
 • dodatne napredne funkcije (kot npr. možnost upravljanja preko pametnega telefona ali tablice, možnost tedenskega programiranja ogrevanja ipd.).

Izberite spletno trgovino, kjer jim je mar za kupce

Električni radiatorji se lahko v Sloveniji kupijo na različnih prodajnih mestih. Če razmišljate o nakupu preko spleta, je to gotovo pametno. Pri nakupu preko spleta namreč kupec dobi tudi pravico do vračila izdelka v 15 dneh, če z njim ni zadovoljen, kar pri nakupu v običajni oziroma fizični trgovini ni možno. Tako z nakupom preko spleta dobite dodatno varovalko, ki vam omogoča, da izdelek vrnete, če morda z njim ne bi bili zares zadovoljni. A če boste izbrali kakšnega od modelov znamke Glamox, se vam to vsekakor ne bo zgodilo, saj vas bo ta prepričal s svojo kakovostjo.

Še posebej pa se vam to ne bo zgodilo, če boste grelnik omenjene znamke kupili v spletni trgovini Silenos. Omenjena spletna trgovina je namreč zasnovana po meri kupcev, zato se maksimalno trudijo za to, da jim v vsem ustrežejo. Že pred samim nakupom vam zato lahko svetujejo o vaši izbiri in se vam pomagajo odločiti za najbolj ustrezen model grelnika za vaše potrebe. Svetujejo vam glede najbolj primerne moči grelnika ter glede vseh ostalih lastnosti, na katere je treba biti pozoren pri nakupu.

Svojim kupcem ponujajo tudi možnost nakupa na obroke, kar je možno urediti kar preko spleta. Če bi sicer glede tega imeli kakršno koli vprašanje, se lahko vedno obrnete na njih, hkrati pa je vse lepo in jasno razloženo tudi na njihovi spletni strani. Ko boste grelnik pri njih enkrat naročili, pa se bodo potrudili, da bo ta čim prej pri vas in vam nanj ne bo treba predolgo čakati, da bi ga preizkusili. Poleg že omenjene in zelo cenjene znamke Glamox so sicer pri njih na voljo tudi razni drugi električni radiatorji, tako da imate na razpolago pestro izbiro najrazličnejših modelov.