Menu

Učinkovita naravna kozmetika iz Slovenije

0 Comments


Ali veste, da obstaja res učinkovita naravna kozmetika, ki je plod slovenskega znanja? To je organska in ekološka kozmetika Essentiq, ki jo lahko kupite tako v Sloveniji kot marsikje drugje po svetu. Ta blagovna znamka je namreč nastala z mislijo na to, da se slovensko znanje ponese tudi na svetovne trge in s kakovostnimi izdelki ji je to tudi uspelo, saj je marsikje v tujini že dobro uveljavljena. Pravzaprav jo marsikje v tujini poznajo celo bolje kot doma, zato smo za vas pripravili kratko predstavitev.

Naravna kozmetika Essentiq

Essentiq je odlična naravna kozmetika, ki je plod slovenskega znanja. Temelji na tradicionalnem znanju naših babic, ki so dobro poznale različne zdravilne rastline in zelišča ter njihove izvlečke. Iz njih so same pripravljale različna negovalna olja, kreme in ostale kozmetične izdelke. S sodobnimi metodami lahko oplemenitimo vse to znanje ter poskrbimo za to, da iz rastlin izvlečemo le tisto najboljše. Tako nastanejo odlični kozmetični izdelki, ki so popolnoma naravni, saj jim niso dodani nobeni parabeni, nobene umetne dišave ali barvila, nič formaldehida, prav nič sulfatov, pa tudi česarkoli drugega, kar bi lahko škodovalo vaši koži in telesu ne. Hkrati pa ne vsebujejo tudi nobenih snovi, ki bi lahko škodovale naravi, saj gre za ekološko kozmetiko, ki je prijazna do okolja.

Ekološka kozmetika v ekološki embalaži

Izdelki Essentiq pa niso le ekološki, ampak imajo tudi ekološko embalažo. Ta je namreč narejena iz naravnih materialov ali iz materialov, ki se jih da zlahka reciklirati. Zaradi tega je tudi sama embalaža prijazna do okolja, poleg tega pa je še zelo lepo in lično oblikovana, tako, da jo brez težav lahko podarite tudi kot darilo.

In ne samo to: Essentiq vam ne ponuja le različnih kozmetičnih izdelkov iz naravnih sestavin in brez škodljivih snovi, ampak boste med njihovimi izdelki našli tudi kakovostne ekološke dišave in razpršilce za dom, s katerimi lahko odišavite dom s popolnoma naravnimi in neškodljivimi vonjavami ter ga z lepo embalažo tudi polepšate.