Menu

Najlepši beli radiatorji na elektriko

0 Comments


Iščete električni grelnik v beli barvi? Na voljo imate kar nekaj modelov, ki bi vam znali ustrezati. Seveda pa se ti med seboj tudi razlikujejo, saj so električni beli radiatorji na razpolago v številnih različicah, oblikah, dimenzijah itd. Razlikujejo pa se tudi glede na tehnične lastnosti, moč in funkcionalnost, zato se je pred izbiro pametno informirati o ponudbi na tržišču. Tako se boste lažje odločili oziroma veliko lažje izbrali grelnik, s katerim boste res zadovoljni.

Praktični grelniki Vigo

beli radiatorjiEno od možnosti predstavljajo električni grelniki znamke Vigo. Njihovi beli radiatorji so oblikovani izredno funkcionalno oziroma imajo praktično zasnovo, ki omogoča varno, udobno in zanesljivo ogrevanje. Odprtina za topel zrak ni nameščena na vrhu grelnika, ampak na prednji stranici, kar preprečuje prekomerno zadrževanje prahu direktno nad grelnikom. Zaradi tega lahko s takšnim načinom ogrevanja poskrbite tudi za boljši zrak v prostoru, saj prah ne izgoreva.

Takšne električne grelnike lahko namestite na steno (montaža je zelo enostavna) ali jih postavite na posebne samostoječe konzole, ki omogočajo tudi prenašanje grelnika med prostori. Imajo tudi odličen digitalni termostat, ki uravnava temperaturo v prostoru in ki ga je možno tudi programirati in tako imeti še boljši nadzor nad porabo električne energije.

Eleganca grelnikov Radialight

Beli radiatorji Radialight, ki delujejo s pomočjo elektrike in združujejo naravno konvekcijo z infrardečim ogrevanjem, veljajo za ene najbolj elegantnih na tržišču. So izredno tanke zasnove ter izredno premišljenega dizajna, pri čemer so še posebej zanimivi modeli, ki omogočajo tudi osvetlitev z ambientalno svetlobo. Tako ne gre zgolj za grelnik, ki zelo dobro ogreje prostor, ampak hkrati tudi za dekorativni element prostora.

Električni grelniki Glamox imajo izreden dizajn

Najlepši beli radiatorji pa so zagotovo električni grelniki Glamox. Njihov dizajn je namreč vrhunske kvalitete in je bil tudi večkrat nagrajen, saj je res izredno dovršen. Na voljo so tudi modeli s prednjo stranico iz stekla, ki delujejo ne le estetsko, ampak zelo prestižno, pa tudi različne druge možnosti, med katerimi lahko izbirate. Vsi modeli so majhne debeline in zasnovani tako, da zasedejo kar se da malo prostora, kljub temu pa poskrbijo za zelo učinkovito ogrevanje, ki je tudi energetsko izredno varčno. Omenjeni električni grelniki so sicer na voljo tudi v različnih drugih barvah.